Contact

Over C’est Belle

C’est Belle is in september 2010 opgericht omdat ik graag mijn gebabbel en belevenissen met de wereld wilde delen. Ik vertel graag dingen aan iedereen. Als ik iedereen heb gehad gooi ik ‘die dingen’ vervolgens op mijn blog omdat zo nóg meer mensen het lezen en omdat ik erg van schrijven houd.

Mijn blog is een aantal keer in de steek gelaten maar sinds kort (januari 2015) zijn we weer onafscheidelijk. Op deze blog verschijnen mijn dagelijkse belevenissen (ook wel liflafjes genoemd), lijstjes die ik belangrijk vind, open brieven die gericht zijn aan bekende én minder bekende mensen, berichten over muziek, films en boeken en ten slotte nog een hoop meer. Ik sta voor allerlei dingen open want immers is de slogan van mijn blog liflafjes en lijstjes. En onder ‘liflafjes’ kun je een hoop stoppen!

Contact

Als je je hart wilt luchten, je dringend iets kwijt moet, mij een liefdesverklaring wilt sturen of iets anders bijzonders wilt vermelden kan dat allemaal in de comments onder mijn blog-berichten. Wil je me liever iets privé vertellen, feedback geven of een verzoekje doen dan verzoek ik je op het onderstaande contactformulier in te vullen. Ik sta ook open voor samenwerkingen met andere bloggers of bedrijven, ook dan verzoek ik je/u om het onderstaande formulier in te vullen. Probeer hierbij zo duidelijk mogelijk te omschrijven wat de reden is dat je mailt en hoe je bij mijn blog gekomen bent. Ik zal zo snel mogelijk een reactie geven!

Laatst bewerkt op 26-1-2015.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s